היינות שלנו

  • באריק 2008

    סגנון : אדום מתיקות: יבש שם ביין בעברית: שריגים, באריק 2006 שם היין באנגלית:שריגים, Barrique 2006 יקב: שריגים יינן: אוריאל הררי סדרה: באריק זנים: 95% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק. בציר: 2006 כוהל: 13% כשר: לא בקבוק 750 מ"ל חבית: 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי כרם" הר כיתרון- כרם ניר פקק: שעם תאריך בקבוק יולי 2008 בריקס בבציר : 24.5 Ph: 3.65 משקל סגולי: 0993 זמן תסיסה: 28 ימים מספר בקבוקים: 2 חביות מדליה: מדליית כסף תחרות טרה וינו 2009
  • באריק 2013

    סגנון : אדום מתיקות: יבש שם ביין בעברית: שריגים, באריק 2006 שם היין באנגלית:שריגים, Barrique 2006 יקב: שריגים יינן: אוריאל הררי סדרה: באריק זנים: 95% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק. בציר: 2006 כוהל: 13% כשר: לא בקבוק 750 מ"ל חבית: 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי כרם" הר כיתרון- כרם ניר פקק: שעם תאריך בקבוק יולי 2008 בריקס בבציר : 24.5 Ph: 3.65 משקל סגולי: 0993 זמן תסיסה: 28 ימים מספר בקבוקים: 2 חביות מדליה: מדליית כסף תחרות טרה וינו 2009
  • באריק 2014

    סגנון : אדום מתיקות: יבש שם ביין בעברית: שריגים, באריק 2006 שם היין באנגלית:שריגים, Barrique 2006 יקב: שריגים יינן: אוריאל הררי סדרה: באריק זנים: 95% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק. בציר: 2006 כוהל: 13% כשר: לא בקבוק 750 מ"ל חבית: 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי כרם" הר כיתרון- כרם ניר פקק: שעם תאריך בקבוק יולי 2008 בריקס בבציר : 24.5 Ph: 3.65 משקל סגולי: 0993 זמן תסיסה: 28 ימים מספר בקבוקים: 2 חביות מדליה: מדליית כסף תחרות טרה וינו 2009
  • באריק 2011

  • באריק 2016

    סגנון : אדום מתיקות: יבש שם ביין בעברית: שריגים, באריק 2016 שם היין באנגלית:שריגים, Barrique 2016 יקב: שריגים יינן: אוריאל הררי סדרה: באריק זנים: 95% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק. בציר: 2006 כוהל: 13% כשר: לא בקבוק 750 מ"ל חבית: 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי כרם" הר כיתרון- כרם ניר פקק: שעם תאריך בקבוק יולי 2008 בריקס בבציר : 24.5 Ph: 3.65 משקל סגולי: 0993 זמן תסיסה: 28 ימים מספר בקבוקים: 2 חביות מדליה: מדליית כסף תחרות טרה וינו 2009
  • כיתרון

  • קברנה סוביניון 2005

    הכרם נטועה בהר כיתרון שבהרי יהודה בגובה של 740 מטר, הענבים נבצרו מחלקת ההר, המאופיינת "בגפנים מתאמצות". תנאים אלה מאפשרים לגפנים בנוסף לאופן הגידול וכמות המים הנמוכה להביא לפרי איכותי במיוחד. הענבים נבצרו בבציר ידני סלקטיבי, בהגעתם בקירור ליקב האשכולות נבררו ונבחרו בקפידה. ביקוע עדין של הענבים ואי סחיטה הובילה לנוזל חופשי איכותי. התירוש תסס והושרה על הזגים בשמרים ייחודיים, כל זאת בתסיסה מבוקרת ולאורך זמן. רמונטאז'ים וניקיון מוקפד הובילו למיצוי פרי טוב. זנים 94% קברנה סוביניון 6% פטיט ורדו כרם "כיתרון" – כרם ניר מתיקות יבש בציר 2008 תאריך בציר 21/08/2008 כוהל 13% כשר לא פקק שעם דבר היקב גוון היין – סגול כהה ואטום. בריח בולטים פירות אדומים, מנטה, עץ אלון לא קלוי וטבק, היין בעל גוף מלא, טעמו של היין מורכב, פירותי עם חומציות רעננה וסיומת ארוכה. כל רשמי הטעימה הם מטעם היקב יינן: אוריאל הררי בריקס: 24.5 pH 3.65 משקל סגולי 0.991 טמפ' תסיסה 27 מעלות צלזיוס זמן תסיסה 28-30 ימים חבית 32 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי תאריך בקבוק 13 אפריל 2008 מספר בקבוקים 1238
  • קברנה סוביניון 2008

    לאחר הכרם נטועה בהר כיתרון שבהרי יהודה בגובה של 740 מטר, הענבים נבצרו מחלקת ההר, המאופיינת "בגפנים מתאמצות". תנאים אלה מאפשרים לגפנים בנוסף לאופן הגידול וכמות המים הנמוכה להביא לפרי איכותי במיוחד. הענבים נבצרו בבציר ידני סלקטיבי, בהגעתם בקירור ליקב האשכולות נבררו ונבחרו בקפידה. ביקוע עדין של הענבים ואי סחיטה הובילה לנוזל חופשי איכותי. התירוש תסס והושרה על הזגים בשמרים ייחודיים, כל זאת בתסיסה מבוקרת ולאורך זמן. רמונטאז'ים וניקיון מוקפד הובילו למיצוי פרי טוב. זנים: 94% קברנה סוביניון ו- 6% פטיט ורדו בציר: 2008 כוהל: 13% פקק: שעם בריקס: 24.5 pH: 3.65 משקל סגולי: 0.991 טמפ' תסיסה: 27 מעלות צלזיוס זמן תסיסה: 28-30 ימים חבית: 32 חודשים תאריך ביקבוק : 13 באפריל 2012 מספר בקבוקים: 1238
  • קברנה סובניון 2007

  • שריגים 2012

  • שריגים 2016

  • שריגים קברנה פרנק 2007

    סגנון : אדום מתיקות: יבש שם ביין בעברית: שריגים קברנה פרנק 2008 שם היין באנגלית: Srigim Franc 2008 יקב: שריגים יינן: אוריאל הררי סדרה: שריגים זנים: 87% קברנה פרנק ו 13% פטיט ורדו בציר: 2008 כוהל: 13% כשר: לא בקבוק 750 מ"ל חבית: 32 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי לסירוגין. כרם: "כיתרון" – כרם ניר פקק: שעם תאריך בקבוק אפריל 2008 בריקס בבציר : 24 Ph: 3.60 משקל סגולי: 0991 זמן תסיסה: 28-30 ימים טמפרטורה תסיסה: 27 מעלות מספר בקבוקים: 352 הערת יינן: הענבים נבצרו בשעות הבוקר המוקדמות בבציר ידני.
  • שריגים, קברנה פרנק 2008

    הכרם נטועה בהר כיתרון שבהרי יהודה בגובה של 740 מטר, הענבים נבצרו מחלקת ההר, המאופיינת "בגפנים מתאמצות". תנאים אלה מאפשרים לגפנים בנוסף לאופן הגידול וכמות המים הנמוכה להביא לפרי איכותי במיוחד. הענבים נבצרו בבציר ידני סלקטיבי, בהגעתם בקירור ליקב האשכולות נבררו ונבחרו בקפידה. ביקוע עדין של הענבים ואי סחיטה הובילה לנוזל חופשי איכותי. התירוש תסס והושרה על הזגים בשמרים ייחודיים, כל זאת בתסיסה מבוקרת ולאורך זמן. רמונטאז'ים וניקיון מוקפד הובילו למיצוי פרי טוב. זנים 87% קברנה פרנק 13% פטיט ורדו כרם "כיתרון" – כרם ניר מתיקות יבש בציר 2008 כוהל 13% כשר לא פקק שעם דבר היקב גוון היין – סגול כהה ואטום. אף עשיר בפרי שחור ועץ לא מודגש שמשתלב במתיקות הפרי, בפה גוף בינוני טעם פירותי וחמיצות קלה. סיומת שמשאירה מתיקות נעימה לאורך זמן. יש לשתות את היין בשלוש השנים הקרובות כל רשמי הטעימה הם מטעם היקב יינן: אוריאל הררי בריקס: 24 pH 3.60 משקל סגולי 0.991 טמפ' תסיסה 27 מעלות צלזיוס זמן תסיסה 28-30 ימים חבית 32 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי תאריך בקבוק אפריל 2008 מספר בקבוקים 352
  • באריק 2008

    סגנון : אדום מתיקות: יבש שם ביין בעברית: שריגים, באריק 2006 שם היין באנגלית:שריגים, Barrique 2006 יקב: שריגים יינן: אוריאל הררי סדרה: באריק זנים: 95% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק. בציר: 2006 כוהל: 13% כשר: לא בקבוק 750 מ"ל חבית: 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי כרם" הר כיתרון- כרם ניר פקק: שעם תאריך בקבוק יולי 2008 בריקס בבציר : 24.5 Ph: 3.65 משקל סגולי: 0993 זמן תסיסה: 28 ימים מספר בקבוקים: 2 חביות מדליה: מדליית כסף תחרות טרה וינו 2009
  • באריק 2013

    סגנון : אדום מתיקות: יבש שם ביין בעברית: שריגים, באריק 2006 שם היין באנגלית:שריגים, Barrique 2006 יקב: שריגים יינן: אוריאל הררי סדרה: באריק זנים: 95% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק. בציר: 2006 כוהל: 13% כשר: לא בקבוק 750 מ"ל חבית: 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי כרם" הר כיתרון- כרם ניר פקק: שעם תאריך בקבוק יולי 2008 בריקס בבציר : 24.5 Ph: 3.65 משקל סגולי: 0993 זמן תסיסה: 28 ימים מספר בקבוקים: 2 חביות מדליה: מדליית כסף תחרות טרה וינו 2009
  • באריק 2014

    סגנון : אדום מתיקות: יבש שם ביין בעברית: שריגים, באריק 2006 שם היין באנגלית:שריגים, Barrique 2006 יקב: שריגים יינן: אוריאל הררי סדרה: באריק זנים: 95% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק. בציר: 2006 כוהל: 13% כשר: לא בקבוק 750 מ"ל חבית: 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי כרם" הר כיתרון- כרם ניר פקק: שעם תאריך בקבוק יולי 2008 בריקס בבציר : 24.5 Ph: 3.65 משקל סגולי: 0993 זמן תסיסה: 28 ימים מספר בקבוקים: 2 חביות מדליה: מדליית כסף תחרות טרה וינו 2009
  • באריק 2011

  • באריק 2016

    סגנון : אדום מתיקות: יבש שם ביין בעברית: שריגים, באריק 2016 שם היין באנגלית:שריגים, Barrique 2016 יקב: שריגים יינן: אוריאל הררי סדרה: באריק זנים: 95% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק. בציר: 2006 כוהל: 13% כשר: לא בקבוק 750 מ"ל חבית: 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי כרם" הר כיתרון- כרם ניר פקק: שעם תאריך בקבוק יולי 2008 בריקס בבציר : 24.5 Ph: 3.65 משקל סגולי: 0993 זמן תסיסה: 28 ימים מספר בקבוקים: 2 חביות מדליה: מדליית כסף תחרות טרה וינו 2009
  • כיתרון

  • קברנה סוביניון 2005

    הכרם נטועה בהר כיתרון שבהרי יהודה בגובה של 740 מטר, הענבים נבצרו מחלקת ההר, המאופיינת "בגפנים מתאמצות". תנאים אלה מאפשרים לגפנים בנוסף לאופן הגידול וכמות המים הנמוכה להביא לפרי איכותי במיוחד. הענבים נבצרו בבציר ידני סלקטיבי, בהגעתם בקירור ליקב האשכולות נבררו ונבחרו בקפידה. ביקוע עדין של הענבים ואי סחיטה הובילה לנוזל חופשי איכותי. התירוש תסס והושרה על הזגים בשמרים ייחודיים, כל זאת בתסיסה מבוקרת ולאורך זמן. רמונטאז'ים וניקיון מוקפד הובילו למיצוי פרי טוב. זנים 94% קברנה סוביניון 6% פטיט ורדו כרם "כיתרון" – כרם ניר מתיקות יבש בציר 2008 תאריך בציר 21/08/2008 כוהל 13% כשר לא פקק שעם דבר היקב גוון היין – סגול כהה ואטום. בריח בולטים פירות אדומים, מנטה, עץ אלון לא קלוי וטבק, היין בעל גוף מלא, טעמו של היין מורכב, פירותי עם חומציות רעננה וסיומת ארוכה. כל רשמי הטעימה הם מטעם היקב יינן: אוריאל הררי בריקס: 24.5 pH 3.65 משקל סגולי 0.991 טמפ' תסיסה 27 מעלות צלזיוס זמן תסיסה 28-30 ימים חבית 32 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי תאריך בקבוק 13 אפריל 2008 מספר בקבוקים 1238
  • קברנה סוביניון 2008

    לאחר הכרם נטועה בהר כיתרון שבהרי יהודה בגובה של 740 מטר, הענבים נבצרו מחלקת ההר, המאופיינת "בגפנים מתאמצות". תנאים אלה מאפשרים לגפנים בנוסף לאופן הגידול וכמות המים הנמוכה להביא לפרי איכותי במיוחד. הענבים נבצרו בבציר ידני סלקטיבי, בהגעתם בקירור ליקב האשכולות נבררו ונבחרו בקפידה. ביקוע עדין של הענבים ואי סחיטה הובילה לנוזל חופשי איכותי. התירוש תסס והושרה על הזגים בשמרים ייחודיים, כל זאת בתסיסה מבוקרת ולאורך זמן. רמונטאז'ים וניקיון מוקפד הובילו למיצוי פרי טוב. זנים: 94% קברנה סוביניון ו- 6% פטיט ורדו בציר: 2008 כוהל: 13% פקק: שעם בריקס: 24.5 pH: 3.65 משקל סגולי: 0.991 טמפ' תסיסה: 27 מעלות צלזיוס זמן תסיסה: 28-30 ימים חבית: 32 חודשים תאריך ביקבוק : 13 באפריל 2012 מספר בקבוקים: 1238
  • קברנה סובניון 2007

  • שריגים 2012

  • שריגים 2016

  • שריגים קברנה פרנק 2007

    סגנון : אדום מתיקות: יבש שם ביין בעברית: שריגים קברנה פרנק 2008 שם היין באנגלית: Srigim Franc 2008 יקב: שריגים יינן: אוריאל הררי סדרה: שריגים זנים: 87% קברנה פרנק ו 13% פטיט ורדו בציר: 2008 כוהל: 13% כשר: לא בקבוק 750 מ"ל חבית: 32 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי לסירוגין. כרם: "כיתרון" – כרם ניר פקק: שעם תאריך בקבוק אפריל 2008 בריקס בבציר : 24 Ph: 3.60 משקל סגולי: 0991 זמן תסיסה: 28-30 ימים טמפרטורה תסיסה: 27 מעלות מספר בקבוקים: 352 הערת יינן: הענבים נבצרו בשעות הבוקר המוקדמות בבציר ידני.
  • שריגים, קברנה פרנק 2008

    הכרם נטועה בהר כיתרון שבהרי יהודה בגובה של 740 מטר, הענבים נבצרו מחלקת ההר, המאופיינת "בגפנים מתאמצות". תנאים אלה מאפשרים לגפנים בנוסף לאופן הגידול וכמות המים הנמוכה להביא לפרי איכותי במיוחד. הענבים נבצרו בבציר ידני סלקטיבי, בהגעתם בקירור ליקב האשכולות נבררו ונבחרו בקפידה. ביקוע עדין של הענבים ואי סחיטה הובילה לנוזל חופשי איכותי. התירוש תסס והושרה על הזגים בשמרים ייחודיים, כל זאת בתסיסה מבוקרת ולאורך זמן. רמונטאז'ים וניקיון מוקפד הובילו למיצוי פרי טוב. זנים 87% קברנה פרנק 13% פטיט ורדו כרם "כיתרון" – כרם ניר מתיקות יבש בציר 2008 כוהל 13% כשר לא פקק שעם דבר היקב גוון היין – סגול כהה ואטום. אף עשיר בפרי שחור ועץ לא מודגש שמשתלב במתיקות הפרי, בפה גוף בינוני טעם פירותי וחמיצות קלה. סיומת שמשאירה מתיקות נעימה לאורך זמן. יש לשתות את היין בשלוש השנים הקרובות כל רשמי הטעימה הם מטעם היקב יינן: אוריאל הררי בריקס: 24 pH 3.60 משקל סגולי 0.991 טמפ' תסיסה 27 מעלות צלזיוס זמן תסיסה 28-30 ימים חבית 32 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי תאריך בקבוק אפריל 2008 מספר בקבוקים 352

קרדיט לצילום: איל קרן

ברוכים הבאים יקב שריגים

הכניסה לאתר מגיל 18 ומעלה

אזהרה: מכיל אלכוהול - יש להימנע משתייה מופרזת

תיאום ביקור